donderdag 18 augustus 2011

Dag 8 en 9

Hallo,

Gisteren geen tijd gehad om wat op onze blog te schrijven. We hebben er een luilekkerdagje van gemaakt dat was wel nodig voor onze allemaal.
Key West ligt maar 90 miles van Cuba af en de Cubaanse sfeer is voelbaar over het hele eiland.
Het is er tropische warm en we hebben het gevoeld. We hebben een wandeling in Duval Street gemaakt en de koloniale stijl van de huizen kon ons echt bekoren. Natuurlijk genoten van de tropische cocktails, mojito's, de verse grote garnalen, kreeften enz die daar in het haventje geleverd worden.
Niet te geloven maar zelfs ik heb mij een lange jurk aangeschaft. Van al deze tropische toestanden wordt een mens zelf een beetje tropisch !!!!
Het hotel had een shuttle die elk uur het stadje aandeed, gemakkelijk.
Het enige minpunt was een grote groep (16) zeer luidruchtige hollanders in het hotel. Echte arrogante mensen die geen respect hadden voor de locals. Gelukkig hebben we maar een één uurtje het zwembad met hun moeten delen. Zelfs hun landgenoten waren blij als ze van het toneel verdwenen.
Onze kids hebben ook al levensgrote salamanders aan het zwembad kunnen bewonderen.
Vandaag hebben we een 140 km gereden naar Key largo terug richting vasteland. De rit was heel rustig en we hebben al het natuurschoon kunnen bewonderen. Het is alweer heel heet vandaag.
Het hotel valt alweer heel goed mee we moeten die man uit Deurne zeker en vast laten weten hoe alles tot in de puntjes  geregeld is.
Ook de keuze van de locaties en activiteiten sluiten echt aan bij onze verwachtingen.
Voor Annick, Stefan en Elien een superreis naar Bulgarije.
Voor de Vangeneugdekes een fantastische trip naar Londen!
Danielle en Bernard we ontvangen jullie reacties goed, hopelijk ontvingen jullie onze mail ook.
Peter en family jullie houden oma en opa nu wel op de hoogte hé.
Tot morgen

1 opmerking:

  1. klinkt allemaal geweldig daar. En Hilde; jij met een lange jurk; daar wil ik en foto van zien. (of hou je het voor de trouw als soireé kleed ?) Hier heuse wolkbreuk gehad. Zo erg dat pukkelpop is afgelast. Maar samen met onze buren en 3 ! dompelpompen hebben we het water uit de kelder kunnen houden. Echt aan vakantie toe nu. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen