woensdag 24 augustus 2011

Onze voorbije dagen

Vandaag iets vroeger in het hotel dus ik kan even weer wat bijschrijven.
Orlando is echt de stad van de pretparken en schoppings. Nu dat wisten we wel. Maar voor ons is dit soms op de tanden bijten.
Zondag vlotte verplaatsing van key largo naar Orlando. Het hotel weer pico bello. Maandag de verjaardag van Pauline we hadden gehoopt om die in Disney te kunnen vieren maar Sofie haar abces vraagt nu onze aandacht. We hebben wel medicatie maar Sofie heeft er nog serieus last van. Het is een ontsteking van een insectenbeet in haar lies en dat verhindert natuurlijk het wandelen. In ieder pretpark huren we nu een rolwagen, Walter en ik zijn toch gewoon om met dergelijke machines te rijden. Ze kan gelukkig wel alle attracties doen. Dinsdag dus world Disney een geweldig park maar alles draait om geld. Het afsluitend vuurwerk was wel fantastisch. Vandaag universal, daar hebben we allemaal van genoten, Harry Potter, jurassic park enz. Vandaag ook heel lekker gegeten, Italiaans! Want het amerikaane eten komt aan onze oren uit, het is telkens een hele zoektocht om iets gezonds te vinden en dan maar programma's over obesitas op de tv. We geloven onze ogen niet wat we hier allemaal zien.
Jullie zullen ook wel gehoord hebben van de aardbevingen dat hebben we net gemist. Het was wel spannend want er is een orkaan op komst maar hij blijft aan de kust en raast verder richting new York. Ik heb in tussentijd ook en iPad aangeschaft. Handig en toch wel heel wat goedkoper
dan thuis.
Morgen nog een dagje Hollywood studio's., vrijdag luieren en zaterdag terug home!

P.S.:Danielle een gelukkige verjaardag en de kussen volgen later !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten